Rivonia One & Only

Highveld Ridge, Sandton
Rivonia One & Only Öne Çıkan Resim
Rivonia One & Only Dış Mekan
Rivonia One & Only Dış Mekan
Rivonia One & Only İç Mekan
Rivonia One & Only Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Rivonia One & Only
The Arches of Rivonia 6 5th Avenue, Edenburg Highveld Ridge, Sandton

Sandton bölgesindeki bu apart otel misafirlere tarihi bölgede, Rivonia Village Alışveriş Merkezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Netcare Sunninghill Hastanesi ile 10 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu kumarhane olan apart daire Morningside Mediclinic ile 5 km (3,1 mi) ve Sandton City Alışveriş Merkezi ile 6,8 km (4,2 mi) mesafede.

Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretsiz self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu apart dairede mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırın var. Misafirler için Tempur-Pedic yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlandıktan sonra kumarhanede şanslı bir geceyle gününüzü sonlandırabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x