Riviera Hotel Ningbo

Ningbo
Riviera Hotel Ningbo Genel
Riviera Hotel Ningbo Öne Çıkan Resim
Riviera Hotel Ningbo İç Mekan
Riviera Hotel Ningbo Yerinde Yemek
Riviera Hotel Ningbo Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Riviera Hotel Ningbo
No.528 North Dongyi Road Zhenhai New City , Ningbo

Riviera Hotel Ningbo misafirlere Ningbo (Zhenhai Bölgesi) bölgesinde, Zheng Seventeen Rooms ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Baogua Tapınağı ile 5,6 mi (9,1 km) ve Ningbo Jiulong Lake ile 7,5 mi (12 km) mesafede.

Çin mutfağı seven misafirler için Lotus Garden Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 157 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, terlik ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için gece kulübü ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x