Riviera Azul

Kuzey Kıyısı, Puerto Plata
Riviera Azul Genel
Riviera Azul Genel
Riviera Azul Öne Çıkan Resim
Riviera Azul Dış Mekan
Riviera Azul Dış Mekan
Image More +18 fotoğraf
Riviera Azul
Playa Dorada Kuzey Kıyısı, Puerto Plata

Riviera Azul size Puerto Plata (Playa Dorada) bölgesinde, Dorada Plajı yakınında ve Playa Dorada Golf Sahası ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu apart daire Cofresi Plajı ile 8,1 mi (13 km) ve Sosua Plajı ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 plaj barı ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
One Bedroom Apartment (Pool View)
Room
One Bedroom Apartment (Beachfront)
Room
Two Bedroom Apartment (Pool or Golf Course View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x