Riverview On Mount Street

West Perth
Riverview On Mount Street Öne Çıkan Resim
Riverview On Mount Street Dış Mekan
Riverview On Mount Street İç Mekan
Riverview On Mount Street Kahvaltı
Riverview On Mount Street Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Riverview On Mount Street
42 Mount Street , West Perth

Riverview On Mount Street misafirlere Perth (West Perth) bölgesinde, Kings Park ve Botanik Bahçesi ve St George's Terrace ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Scarborough Plajı ile 9,8 mi (15,7 km) ve Perth Arena ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Mount St Breakfast Bar, Riverview On Mount Street misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Stüdyo,
Stüdyo, Nehir Manzaralı
Standard
Standard Apart Daire (Long Stay)
Superior
Superior Stüdyo
Deluxe
Deluxe Stüdyo (Long Stay)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Standard
Standard Stüdyo
Room
Basic Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x