Riverview Motel Brisbane

Brisbane North, Hamilton
Riverview Motel Brisbane Öne Çıkan Resim
Riverview Motel Brisbane Dış Mekan
Riverview Motel Brisbane Dış Mekan
Riverview Motel Brisbane İç Mekan
Riverview Motel Brisbane Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Riverview Motel Brisbane
20 Riverview Terrace Brisbane North, Hamilton

Riverview Motel Brisbane misafirlere Brisbane (Hamilton) bölgesinde, XXXX Bira Fabrikası ve Eagle Farm Yarış Pisti ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Brisbane Tekne Turu Terminali ile 0,8 mi (1,3 km) ve Suncorp Stadı ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Motelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor.

14 odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına ücretsiz transfer hizmeti istek üzerine sunulur, ayrıca ücretsiz kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi hizmeti vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Sigara İçilmez (Queen Plus)
Family
Family Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x