Riverside Spring Resort

Narayani Zone
Riverside Spring Resort Genel
Riverside Spring Resort Genel
Riverside Spring Resort Genel
Riverside Spring Resort Genel
Riverside Spring Resort Öne Çıkan Resim
Image More +24 fotoğraf
Riverside Spring Resort
Kurintar , Narayani Zone

Kurintar bölgesindeki Riverside Spring Resort konaklamanızda, Kurintar Bahçesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Manakamana Hindu Tapınağı ile 23,6 mi (38 km) ve Manakamana Teleferiği ile 23,7 mi (38,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler otelin havuzunda serinleyebilir; ayrıca havuz içi barda içecek servisi yapılıyor.Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 52 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x