Riverside Resort Villas

Bushrod Island
Riverside Resort Villas Genel
Riverside Resort Villas Genel
Riverside Resort Villas Genel
Riverside Resort Villas Genel
Riverside Resort Villas Genel
Image More +32 fotoğraf
Riverside Resort Villas
UN Drive , Bushrod Island

Bushrod Adası bölgesindeki Riverside Resort Villas konaklamanızda, Edward J. Roye Binası ile 5,9 mi (9,4 km) ve National Museum of Liberia ile 6 mi (9,7 km) mesafede olacaksınız. Bu apart daire First United Methodist Church ile 6 mi (9,7 km) ve Rivoli Cinema ile 6,6 mi (10,6 km) mesafede.

Apart dairenin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 32 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç LCD televizyon ve ücretli kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve geniş duş başlıkları bulunur. Misafirlere mikrodalga fırın ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bushrod Adası bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 3767 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Ev, 2 Yatak Odası
Exclusive
Exclusive Ev, 3 Yatak Odası
Room
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak, Sigara İçilmez, Resort Manzaralı
Room
Economy Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x