Riverside Impression Villa

Orta Vietnam, Hoi An
Riverside Impression Villa Genel
Riverside Impression Villa Genel
Riverside Impression Villa Genel
Riverside Impression Villa Genel
Riverside Impression Villa Öne Çıkan Resim
Image More +61 fotoğraf
Riverside Impression Villa
134 Nguyen Tri Phuong - Cam Nam Orta Vietnam, Hoi An

Hoi An bölgesindeki Riverside Impression Villa konaklamanızda, Memory of Hoi An ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Thanh Nam Fishing Village ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel My Khe Plajı ile 12,5 mi (20,1 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 1,7 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar (bazıları ücretsiz olan ürünlerle dolu) gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı
Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası, Nehir Manzaralı
Room
Junior Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x