River Park Homestay and Hostel

Orta Vietnam, Cam An
River Park Homestay and Hostel Genel
River Park Homestay and Hostel Genel
River Park Homestay and Hostel Genel
River Park Homestay and Hostel Öne Çıkan Resim
River Park Homestay and Hostel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
River Park Homestay and Hostel
209/5 Lac Long Quan St Orta Vietnam, Cam An

River Park Homestay and Hostel misafirlere Hoi An (Cam An) bölgesinde, Cua Dai Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve An Bang Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel My Khe Plajı ile 10,5 mi (17 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

6 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, Nehir Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Panoramic Oda, Nehir Manzaralı
Room
Ortak Ranzalı Oda (Male and Female)
Room
Ortak Ranzalı Oda (Male and Female)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x