River Nene Cottages

Soke Of Peterborough, Peterborough
River Nene Cottages Genel
River Nene Cottages Genel
River Nene Cottages Genel
River Nene Cottages Genel
River Nene Cottages Genel
Image More +94 fotoğraf
River Nene Cottages
1 Mill Lane Water Newton Soke Of Peterborough, Peterborough

Peterborough bölgesindeki River Nene Cottages misafirlere nehir kıyısında, East of England Arena ve Etkinlik Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve East of England Gösteri Alanı ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu kır evi Ferry Meadows Country Park ile 7,6 km (4,7 mil) ve Elton Hall Malikânesi ve Bahçeleri ile 10,2 km (6,4 mil) mesafede.

Misafirler özel havuz ve Akıllı televizyonlar olan 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 46-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için yapay nehir ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu kır evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası (Barley)
Kır
Kır Evi, 2 Yatak Odası (Yew Tree)
Kır
Kır Evi, 1 Yatak Odası (Coach)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x