Ritsako Game Lodge

Hammanskraal
Ritsako Game Lodge Genel
Ritsako Game Lodge Genel
Ritsako Game Lodge Genel
Ritsako Game Lodge Genel
Ritsako Game Lodge Genel
Image More +41 fotoğraf
Ritsako Game Lodge
Portion 19, Farm Kaallaagte 122 Dinokeng Game Reserve , Hammanskraal

Hammanskraal bölgesindeki Ritsako Game Lodge konaklamanızda, Dinokeng av Hayvanlarını Koruma Alanı yakınında olacaksınız. Bu 4 yıldızlı küçük otel Dinokeng Bilgi Ofisi ve Danışma Merkezi ile 5,4 mi (8,6 km) ve Pretoria Turizm Danışma Bürosu ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x