Rita's Garden

San Vittore Olona
Rita's Garden Öne Çıkan Resim
Rita's Garden Dış Mekan
Rita's Garden İç Mekan
Rita's Garden Kahvaltı
Rita's Garden Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Rita's Garden
VIA NAZARIO SAURO 1 , San Vittore Olona

San Vittore Olona bölgesindeki Rita's Garden konaklamanızda, Visconteo Castle ve Monumental Cemetery of Legnano ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Fiera Milano Sergi Alanı ile 11,8 mi (18,9 km) ve Meazzo (San Siro) Stadyumu ile 16,5 mi (26,6 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, mikrodalga fırın ve ütü/ütü masası istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve asansör mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo, Teras
Room
Stüdyo, Balkon
Room
Stüdyo
Room
Traditional Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x