Rita Guest House

Vryheid
Rita Guest House Genel
Rita Guest House Genel
Rita Guest House Genel
Rita Guest House Öne Çıkan Resim
Rita Guest House Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Rita Guest House
207 Hlobane Street , Vryheid

Rita Guest House misafirlere Abaqulusi bölgesinde, golf sahasına yakın, Moeder Kilisesi ve Nieuwe Republiek Müzesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu kumarhane olan pansiyon Lucas Meijer Evi ve Müzesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Vryheid Dağı Doğa Koruma Alanı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca dinlenmek isteyen misafirlerimiz için açık havuz vardır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, çamaşırhane ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Oda (2)
Room
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x