Rising Dragon Villa Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
Rising Dragon Villa Hotel Genel
Rising Dragon Villa Hotel Öne Çıkan Resim
Rising Dragon Villa Hotel Dış Mekan
Rising Dragon Villa Hotel Kahvaltı
Rising Dragon Villa Hotel Yerinde Yemek
Image More +56 fotoğraf
Rising Dragon Villa Hotel
43A Bat Su Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

Rising Dragon Villa Hotel misafirlere Hanoi (Eski Kent) bölgesinde, Hoan Kiem Gölü ve Hang Ma Sokağı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hanoi Eski Şehir Kapısı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 30 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda
Room
Family Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x