Rishikesh Sadan

Tapovan
Rishikesh Sadan Öne Çıkan Resim
Rishikesh Sadan Dış Mekan
Rishikesh Sadan Dış Mekan
Rishikesh Sadan İç Mekan
Rishikesh Sadan İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Rishikesh Sadan
Near Laxman Jhula Enclave, Aamkhala Badrinath Road , Tapovan

Rishikesh Sadan konaklamanızda Rishikesh bölgesinde, Ram Jhula ile 1,6 km (1 mi) ve Triveni Ghat ile 4,1 km (2,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Bharat Mandir ile 4,9 km (3,1 mi) ve Laxman Jhula ile 8,4 km (5,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Standard
Standard Oda
Oda
Oda
Room
Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x