Rio Fortuna Villa

Kuzey Düzlükleri, El Tanque
Rio Fortuna Villa Öne Çıkan Resim
Rio Fortuna Villa Yerinde Yemek
Rio Fortuna Villa Oda Düzeni
Rio Fortuna Villa Oda Düzeni
Rio Fortuna Villa Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Rio Fortuna Villa
Hwy 141, 1km South of El Tanque Kuzey Düzlükleri, El Tanque

La Fortuna bölgesindeki bu villa konaklamanızda, Puentes Colgantes del Arenal ve Kosta Rika Çikolata Turu ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu villa Arenal Yanardağı Ulusal Parkı ile 12,2 mi (19,6 km) ve Tabacon Sıcak Su Kaplıcaları ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Bu villa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş villada mutfak, set üstü ocak ve bulaşık makinesi var. Size özel, veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve geniş duş başlığı vardır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x