Rincon del Duende Resort & Spa de Mar

Mar de Las Pampas
Rincon del Duende Resort & Spa de Mar Genel
Rincon del Duende Resort & Spa de Mar Genel
Rincon del Duende Resort & Spa de Mar Genel
Rincon del Duende Resort & Spa de Mar Öne Çıkan Resim
Rincon del Duende Resort & Spa de Mar Dış Mekan
Image More +155 fotoğraf
Rincon del Duende Resort & Spa de Mar
Virazón y Playa , Mar de Las Pampas

Rincon del Duende Resort & Spa de Mar misafirlere Mar de Las Pampas bölgesinde, plajda, Paseo Aldea Hippie Alışveriş Merkezi ve El Valle Hz. Meryem Kilisesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Faro Querandí Doğa Koruma Alanı ile 8,8 mi (14,2 km) ve Villa Gesell Plajı ile 8,9 mi (14,3 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kapalı havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Mar de Las Pampas bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Room
Family Kulübe, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x