Riccarton Motor Lodge

South Island (güney Ada), Christchurch
Riccarton Motor Lodge Öne Çıkan Resim
Riccarton Motor Lodge Dış Mekan
Riccarton Motor Lodge Dış Mekan
Riccarton Motor Lodge Dış Mekan
Riccarton Motor Lodge Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Riccarton Motor Lodge
214 Riccarton Road South Island (güney Ada), Christchurch

Riccarton Motor Lodge misafirlere Christchurch (Riccarton) bölgesinde, Riccarton Yolu yakınında ve Canterbury Üniversitesi ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Lyttelton Limanı ile 10,2 mi (16,4 km) ve Westfield Riccarton Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 41-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır. Kumar makinelerinde şansını denemek isteyen misafirler ücretsiz kumarhane gidiş geliş servisinden yararlanabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Executive
Executive Stüdyo
Oda,
Oda, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x