Riad Tingis

Tangier-tetouan (bölge), Tangier Medina Bölgesi
Riad Tingis Genel
Riad Tingis Öne Çıkan Resim
Riad Tingis Dış Mekan
Riad Tingis Dış Mekan
Riad Tingis Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Riad Tingis
15 RUE NEJJARINE TANGER Tangier-tetouan (bölge), Tangier Medina Bölgesi

Riad Tingis misafirlere Tangier merkezinde, Mendoubia Gardens ve Petit Socco yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu riad otel Tangier Limanı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Museum of Moroccan Arts ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Riad otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Traditional
Traditional Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Oda
Room
Family Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x