Riad Nkob

Güneydoğu Fas, Nekob
Riad Nkob Öne Çıkan Resim
Riad Nkob Dış Mekan
Riad Nkob Dış Mekan
Riad Nkob Dış Mekan
Riad Nkob İç Mekan
Image More +15 fotoğraf
Riad Nkob
Centre Nkob 47702 Güneydoğu Fas, Nekob

Nekob bölgesindeki Riad Nkob konaklamanızda, Ksar Ait-Ben-Haddou ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Nekob Hastanesi ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon College Ibn Rochd ile 29,9 mi (48,1 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x