Riad Mokhtar

Tangier-tetouan (bölge), Tangier
Riad Mokhtar Öne Çıkan Resim
Riad Mokhtar Dış Mekan
Riad Mokhtar Dış Mekan
Riad Mokhtar Dış Mekan
Riad Mokhtar Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
Riad Mokhtar
31, Rue de la Kasbah, , Palacio Aharrar Tangier-tetouan (bölge), Tangier

Riad Mokhtar misafirlere Tangier (Marshan) bölgesinde, Museum of Moroccan Arts yakınında ve Dar-el-Makhzen ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı riad otel Tangier Limanı ile 4 mi (6,5 km) ve Kasbah Meydanı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Riad otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu riad otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Senior
Senior Dört Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x