Riad Dar Saba - Saba'S House

Tangier-tetouan (bölge), Tangier Medina Bölgesi
Riad Dar Saba - Saba'S House Genel
Riad Dar Saba - Saba'S House Genel
Riad Dar Saba - Saba'S House Genel
Riad Dar Saba - Saba'S House Genel
Riad Dar Saba - Saba'S House Öne Çıkan Resim
Image More +74 fotoğraf
Riad Dar Saba - Saba'S House
61 RUE CHEIKH MOHAMMED BEN SEDDIK PLACE AMRAH Tangier-tetouan (bölge), Tangier Medina Bölgesi

Riad Dar Saba - Saba'S House misafirlere Tangier merkezinde, Amerikan Elçiliği ve Kasbah Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı riad otel Tangier Limanı ile 4,3 mi (6,9 km) ve Dar-el-Makhzen ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için riad otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Buhar odası gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Sıcak Su Havuzu (Patio Forbes)
Signature
Signature Tek Büyük Yataklı Oda (Mick Jagger)
Deluxe
Deluxe Süit, Özel Banyo (Patio)
Elite
Elite Süit, Sıcak Su Havuzu (Barbara Hutton)
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo (Patio Gaudi)
Room
Elite Süit, Özel Banyo (Prestige)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x