Riad Dar Ouzoud

Tadla-azilal (bölge), Ait Taguella
Riad Dar Ouzoud Genel
Riad Dar Ouzoud Dış Mekan
Riad Dar Ouzoud Dış Mekan
Riad Dar Ouzoud Dış Mekan
Riad Dar Ouzoud Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Riad Dar Ouzoud
Village Ouzoud centre Tadla-azilal (bölge), Ait Taguella

Ait Taguella bölgesindeki Riad Dar Ouzoud konaklamanızda, Ouzoud Şelaleleri ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Ouzoud Camisi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu riad otel High Atlas ile 0,6 mi (0,9 km) ve Atlas Azilal Hastanesi ile 23,2 mi (37,4 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

7 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu riad otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Basic Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x