Riad Dar Dar

Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Rabat Medina Bölgesi
Riad Dar Dar Öne Çıkan Resim
Riad Dar Dar İç Mekan
Riad Dar Dar Kahvaltı
Riad Dar Dar Yerinde Yemek
Riad Dar Dar Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Riad Dar Dar
13 Rue Sidi Kacem Ancienne Medina Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Rabat Medina Bölgesi

Riad Dar Dar misafirlere Rabat merkezinde, Ulu Cami ve Rue des Consuls ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan riad otel Money Museum ile 0,6 mi (1 km) ve Bab Oudaia ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Riad otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

10 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna mevcuttur. Bu riad otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x