Rho Gloria 2

Rho
Rho Gloria 2 Genel
Rho Gloria 2 Genel
Rho Gloria 2 Öne Çıkan Resim
Rho Gloria 2 İç Mekan
Rho Gloria 2 İç Mekan
Image More +50 fotoğraf
Rho Gloria 2
33 Via Magenta , Rho

Rho Gloria 2 size Rho merkezinde, Alfa Romeo Tarih Müzesi ve Fiera Milano Sergi Alanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu küçük otel Milano Katedrali ile 10,4 mi (16,7 km) ve Piazza del Duomo ile 10,4 mi (16,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler karaoke gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu küçük otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, Özel Banyo
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Comfort Üç Kişilik Oda, Özel Banyo
Room
Dört Kişilik Oda, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x