Rex Hotel and Apartment

Orta Vietnam, Nha Trang
Rex Hotel and Apartment Öne Çıkan Resim
Rex Hotel and Apartment Dış Mekan
Rex Hotel and Apartment İç Mekan
Rex Hotel and Apartment Oda Manzaraları
Rex Hotel and Apartment Oda Manzaraları
Image More +34 fotoğraf
Rex Hotel and Apartment
14 Trinh Phong Orta Vietnam, Nha Trang

Rex Hotel and Apartment misafirlere Nha Trang bölgesinde, plaj yakınında, Xom Moi Market ve Nha Trang Katedrali ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bai Dai Plajı ile 14,2 mi (22,9 km) ve Do Dien Khanh Galerisi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Rex Hotel and Apartment misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo, Şehir Manzaralı
Senior
Senior Stüdyo, Balkon
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Stüdyo, Şehir Manzaralı
Room
Family Stüdyo, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x