Revier Mountain Lodge Montafon

Silvretta Montafon Kayak Merkezi, Galgenul
Revier Mountain Lodge Montafon Genel
Revier Mountain Lodge Montafon Öne Çıkan Resim
Revier Mountain Lodge Montafon Dış Mekan
Revier Mountain Lodge Montafon Kahvaltı
Revier Mountain Lodge Montafon Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Revier Mountain Lodge Montafon
Valiserabahnstrasse 198d Silvretta Montafon Kayak Merkezi, Galgenul

Revier Mountain Lodge Montafon misafirlere Sankt Gallenkirch bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Golfclub Montafon ve Grasjoch Kayak Teleferiği yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel St. Christoph am Arlberg Kayak Alanı ile 28,5 mi (45,9 km) ve Valisera I Kayak Teleferiği ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Barbekü sevenler için Grill & Bar ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 107 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Smart
Smart Cabin
XL-Cabin
XL-Cabin
Team
Team Cabin
Smart
Smart Cabin Top Floor
XL-Cabin
XL-Cabin Top Floor

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x