Revelton Studios Frantiskovy Lazne

West Bohemia, Frantiskovy Lazne
Revelton Studios Frantiskovy Lazne Genel
Revelton Studios Frantiskovy Lazne Genel
Revelton Studios Frantiskovy Lazne Öne Çıkan Resim
Revelton Studios Frantiskovy Lazne Dış Mekan
Revelton Studios Frantiskovy Lazne Oda Düzeni
Image More +47 fotoğraf
Revelton Studios Frantiskovy Lazne
6 Ruská West Bohemia, Frantiskovy Lazne

Revelton Studios Frantiskovy Lazne misafirlere Frantiskovy Lazne merkezinde, Ingo Kumarhanesi ve Kutsal Haç Yükselme Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Smetana Parkı ile 0,3 mi (0,4 km) ve Azize Olga Ortodoks Katedrali ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Frantiskovy Lazne bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart daire misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Bohemian)
Room
Classic Stüdyo
Room
Stüdyo (Vogue)
Room
Stüdyo (Modern)
Room
Studio Modern for 2 guest
Room
Studio Vogue for 3 guest

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x