Rev2Vacances - Camping Le Bois Dormant

Saint-Jean-de-Monts
Rev2Vacances - Camping Le Bois Dormant Genel
Rev2Vacances - Camping Le Bois Dormant Genel
Rev2Vacances - Camping Le Bois Dormant Genel
Rev2Vacances - Camping Le Bois Dormant Öne Çıkan Resim
Rev2Vacances - Camping Le Bois Dormant Dış Mekan
Image More +142 fotoğraf
Rev2Vacances - Camping Le Bois Dormant
168 Rue des Sables , Saint-Jean-de-Monts

Saint-Jean-de-Monts bölgesindeki Rev2Vacances - Camping Le Bois Dormant misafirlere kırsal bölgede, Loire Vadisi ve Plage des Salins 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Plage des Demoiselles ile 2 mi (3,3 km) ve Plage des Soixante Bornes ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Rev2Vacances - Camping Le Bois Dormant misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Kapalı havuz, su kaydırağı ve spa küveti dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu kamp alanında misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan,
Karavan, 2 Yatak Odası
Karavan,
Karavan, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Karavan, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x