Retaj Al Rayyan Makkah Hotel

Batı Bölgesi, Mekke
Retaj Al Rayyan Makkah Hotel Genel
Retaj Al Rayyan Makkah Hotel Öne Çıkan Resim
Retaj Al Rayyan Makkah Hotel Dış Mekan
Retaj Al Rayyan Makkah Hotel Dış Mekan
Retaj Al Rayyan Makkah Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Retaj Al Rayyan Makkah Hotel
Ash Shisha, Al Rowda Street Batı Bölgesi, Mekke

Mekke bölgesindeki Retaj Al Rayyan Makkah Hotel konaklamanızda, Mescid-i Haram ve Kabe ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ebrac El Beyt Kuleleri ile 5,8 mi (9,4 km) ve Fakih Camisi ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Zamzam restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 670 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Stüdyo
Stüdyo
Standard
Standard Süit, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası
Basic
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x