Restorations Tobago

Western Tobago, Bon Accord Village
Restorations Tobago Öne Çıkan Resim
Restorations Tobago Dış Mekan
Restorations Tobago Dış Mekan
Restorations Tobago Dış Mekan
Restorations Tobago Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Restorations Tobago
155 Anthony Charles Crescent Bon Accord Village Western Tobago, Bon Accord Village

Crown Point bölgesindeki Restorations Tobago misafirlere eğlence bölgesinde, Store Körfezi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Nylon Pool ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Pigeon Point Plajı ile 2,8 km (1,7 mil) ve Mount Irvine Körfezi ile 8,5 km (5,3 mil) mesafede.

Misafirler için 4 odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı vardır.

Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası (Unit 2)
Superior
Superior Çatı Katı (Loft), 1 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Havuz Manzaralı
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası, Mutfak
Room
Deluxe Stüdyo Süit, Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x