Resotel

Maputo
Resotel Genel
Resotel Öne Çıkan Resim
Resotel Dış Mekan
Resotel İç Mekan
Resotel İç Mekan
Image More +19 fotoğraf
Resotel
Av. Karl Marx 1304 , Maputo

Resotel misafirlere Maputo merkezinde, Praça da Independência ve Maputo Belediye Sarayı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Cathedral of Nossa Senhora da Conceição ile 0,3 mi (0,6 km) ve National Art Museum ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 68 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x