Resort Villa Isola 21

Doğu Sicilya, Syracuse
Resort Villa Isola 21 Genel
Resort Villa Isola 21 Öne Çıkan Resim
Resort Villa Isola 21 Dış Mekan
Resort Villa Isola 21 Dış Mekan
Resort Villa Isola 21 Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Resort Villa Isola 21
Via Isola 21 Doğu Sicilya, Syracuse

Resort Villa Isola 21 misafirlere Syracuse bölgesinde, deniz kıyısında, Ionian Sea ve Maddalena Yarımadası yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan konak otel Spiaggia Punta del Pero ile 1,2 mi (1,9 km) ve Spiaggia Massolivieri ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Konak otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

11 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane vardır. Syracuse bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu konak otel misafirlerimize 3197 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Stüdyo
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Club Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x