Resort Hotel Palace 2

Via Lattea, Italian Alps
Resort Hotel Palace 2 Genel
Resort Hotel Palace 2 Genel
Resort Hotel Palace 2 Genel
Resort Hotel Palace 2 Genel
Resort Hotel Palace 2 Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Resort Hotel Palace 2
Via Monterotta, 18 Via Lattea, Italian Alps

Resort Hotel Palace 2 misafirlere Sestriere bölgesinde, dağda, Sestriere Kayak Merkezi ve Susa Vadisi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Via Lattea Kayak Alanı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Piedmont Alpleri ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda Resort Hotel Palace 2 misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 148 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x