Resort Hotel Marianza

Caribbean Lowlands, Necocli
Resort Hotel Marianza Öne Çıkan Resim
Resort Hotel Marianza Dış Mekan
Resort Hotel Marianza Dış Mekan
Resort Hotel Marianza Dış Mekan
Resort Hotel Marianza Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Resort Hotel Marianza
Kilometro 1 Via el Totumo Necocli Caribbean Lowlands, Necocli

Resort Hotel Marianza, Necoclí bölgesindedir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve ısıtmalı zemin olan 34 ayrı ayrı döşenmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 50-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, genel oturma odası ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Necoclí bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Deluxe Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x