Resort Attractions

Güneydoğu Teksas, Willis
Resort Attractions Genel
Resort Attractions Genel
Resort Attractions Genel
Resort Attractions Genel
Resort Attractions Öne Çıkan Resim
Image More +38 fotoğraf
Resort Attractions
7041 Kingston Cove Lane #153 Güneydoğu Teksas, Willis

Resort Attractions misafirlere Willis (Seven Coves) bölgesinde, Conroe Gölü ve Conroe Outlet Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Cynthia Woods Mitchell Pavilion ile 22,5 mi (36,3 km) ve Sam Houston Ulusal Ormanı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Restoranda Resort Attractions misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler özel spa küveti ve Akıllı televizyonlar olan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde fırınlar, set üstü ocak ve bulaşık makinesi vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ve duş/küvet kombinasyonu ile jakuzi ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz ve spa küveti mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Willis bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Göl Manzaralı
Signature
Signature Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x