Residhome Suites Paris Sénart

Lieusaint
Residhome Suites Paris Sénart Genel
Residhome Suites Paris Sénart Genel
Residhome Suites Paris Sénart Genel
Residhome Suites Paris Sénart Genel
Residhome Suites Paris Sénart Genel
Image More +59 fotoğraf
Residhome Suites Paris Sénart
12bis Allée du Trait d'Union Carré Sénart , Lieusaint

Residhome Suites Paris Sénart misafirlere Lieusaint merkezinde, Carré Sénart Alışveriş Merkezi ve Greenparc Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı rezidans Etiolles Golf Kulübü ile 5,5 mi (8,9 km) ve Parc Babyland ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Rezidansın restoranı LE CARRE GOURMAND misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 165 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 22-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Lieusaint bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu rezidans misafirlerimize 10764 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Süit
Deluxe
Deluxe Süit
Executive
Executive Süit
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x