Residenzia del Sogno

Chianti Bölgesi, Castellina in Chianti
Residenzia del Sogno Genel
Residenzia del Sogno Öne Çıkan Resim
Residenzia del Sogno Dış Mekan
Residenzia del Sogno Dış Mekan
Residenzia del Sogno Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Residenzia del Sogno
Località Pietrafitta 50/51 Chianti Bölgesi, Castellina in Chianti

Castellina in Chianti bölgesindeki Residenzia del Sogno misafirlere kırsal bölgede, Casa Vinicola Luigi Cecchi ve Chianti Castellina Belediye Binası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Piazza del Campo ile 16,8 mi (27,1 km) ve Siena Katedrali ile 22,2 mi (35,7 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu konak otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine vardır. 20 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (2 pax)
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Romantic Süit, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Süit, 1 Yatak Odası (3 pax)
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x