Residenza Mediterranea

Zambrone
Residenza Mediterranea Öne Çıkan Resim
Residenza Mediterranea Dış Mekan
Residenza Mediterranea Dış Mekan
Residenza Mediterranea Dış Mekan
Residenza Mediterranea Yerinde Yemek
Image More +16 fotoğraf
Residenza Mediterranea
Contrada Iona O , Zambrone

Zambrone bölgesindeki Residenza Mediterranea misafirlere deniz kıyısında, Zambrone Beach ve St. Nicholas Briatico Kilisesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu rezidans Insediamento Rupestre Degli Sbariati Arkeolojik Bölgesi ile 4,8 mi (7,7 km) ve Irene Kulesi ile 5,1 mi (8,2 km) mesafede.

Restoranda Residenza Mediterranea misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan plaj bar veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 31 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda En Büyük (King) Boy çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Zambrone bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu rezidans misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer istek üzerine hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 Adults)
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 Adults)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (2 Adults)
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x