Residenza Lago di Lugano

İtalya Gölleri, Italian Alps
Residenza Lago di Lugano Genel
Residenza Lago di Lugano Öne Çıkan Resim
Residenza Lago di Lugano Dış Mekan
Residenza Lago di Lugano Dış Mekan
Residenza Lago di Lugano Kahvaltı
Image More +12 fotoğraf
Residenza Lago di Lugano
Localita Cini 31 A, Check In: Parco San Marco Lifestyle Beach Resort İtalya Gölleri, Italian Alps

Porlezza bölgesindeki Residenza Lago di Lugano misafirlere göl üzerinde, Porlezza Göl Kıyısı Parkı ve Porlezza Limanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Villa Fogazzaro ile 5,8 km (3,6 mi) ve Osteno-Claino Kulesi ile 8,3 km (5,2 mi) mesafede.

La Masseria yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 8 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için ücretli su parkı ve açık tenis kortu gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Porlezza bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1184 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, 1 Yatak Odası (3 pax)
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası (Comfort)
Room
Comfort Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x