Residenz Schiestl

Fuegenberg
Residenz Schiestl Öne Çıkan Resim
Residenz Schiestl Dış Mekan
Residenz Schiestl Dış Mekan
Residenz Schiestl Dış Mekan
Residenz Schiestl Kahvaltı
Image More +18 fotoğraf
Residenz Schiestl
Hochfügener-Strasse 107 , Fuegenberg

Residenz Schiestl misafirlere Fuegenberg bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Zillertal ile Spieljoch Teleferiği 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan apart daire Achensee ile 10,5 mi (17 km) ve Erlebnistherme Zillertal ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Residenz Schiestl misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Apart Daire
Apart
Apart Daire (+)
Family
Family Apart Daire
Family
Family Apart Daire (+)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x