Residenz am Zwinger

Dresden
Residenz am Zwinger Genel
Residenz am Zwinger Öne Çıkan Resim
Residenz am Zwinger Yerinde Yemek
Residenz am Zwinger Oda Düzeni
Residenz am Zwinger Oda Düzeni
Image More +41 fotoğraf
Residenz am Zwinger
Ostra-Allee 13 , Dresden

Residenz am Zwinger Dresden merkezinde, Zwinger Sarayı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Green Vault ile 6 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 5 yıldızlı daire Dresden Kalesi ile 0,6 km ve Semper Opera Evi ile 0,7 km mesafede.

Misafirler için 103 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Mutfak (1 Room, Studio)
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x