Residêncial Tamarindos

Sao Tome Adası
Residêncial Tamarindos Öne Çıkan Resim
Residêncial Tamarindos Dış Mekan
Residêncial Tamarindos Dış Mekan
Residêncial Tamarindos Dış Mekan
Residêncial Tamarindos Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Residêncial Tamarindos
Morro Peixe , Sao Tome Adası

Residêncial Tamarindos misafirlere Sao Tome Adası bölgesinde, plajda, Sao Tome Katedrali ile 10,5 mi (17 km) mesafede ve Estadio Nacional 12 de Julho ile 10,9 mi (17,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Sao Sebastiao Kalesi ile 11 mi (17,7 km) ve Batepa Church ile 15 mi (24,2 km) mesafede.

Residêncial Tamarindos misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Üç Kişilik Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x