Residencia Pioneros

Seven Lakes Road, San Carlos De Bariloche
Residencia Pioneros Genel
Residencia Pioneros Öne Çıkan Resim
Residencia Pioneros Dış Mekan
Residencia Pioneros Dış Mekan
Residencia Pioneros Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Residencia Pioneros
Av Los Pioneros Km 1,8 Aldea Andina Resort Complex Seven Lakes Road, San Carlos De Bariloche

San Carlos de Bariloche bölgesindeki Residencia Pioneros misafirlere dağda, Lago Nahuel Huapi ve Fenoglio Çikolata Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Cerro Katedrali ile 10 mi (16,1 km) ve National Park Nahuel Huapi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Residencia Pioneros misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için LCD televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve bide vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kayak pistinde bir günden sonra açık havuz ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apartment,
Apartment, 1 Bedroom
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x