Residencia Pacifico

Central Pacific Coast, Tango Mar
Residencia Pacifico Genel
Residencia Pacifico Genel
Residencia Pacifico Öne Çıkan Resim
Residencia Pacifico Dış Mekan
Residencia Pacifico İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Residencia Pacifico
2 km al sur de la escuela la abuela Montezuma, Tambor Central Pacific Coast, Tango Mar

Bu tatil evi konaklamanızda Cobano bölgesinde, Romelia Doğal Yaşamı Koruma Alanı ile 0,8 km (0,5 mi) ve Los Delfines Golf & Country Club ile 10,6 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan tatil evi Parque Nacional Curu ile 11,7 km (7,3 mi) ve Montezuma Gardens ile 17,2 km (10,7 mi) mesafede.

Tatil evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan plaj bar veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç düz ekran televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu tatil evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için çamaşırhane, kütüphane ve su sebili mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Ev, 6 Yatak Odası, Küvet, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x