Residences de Bougainville

Poitou-charentes, Rochefort
Residences de Bougainville Genel
Residences de Bougainville Genel
Residences de Bougainville Öne Çıkan Resim
Residences de Bougainville Dış Mekan
Residences de Bougainville Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Residences de Bougainville
16 Avenue Marcel Dassault Poitou-charentes, Rochefort

Rochefort bölgesindeki Residences de Bougainville konaklamanızda, Eski Deniz Kuvvetleri Tıp Fakültesi ve Théâtre de la Coupe d'Or ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu rezidans Centre International de la Mer ile 0,8 mi (1,2 km) ve Musee Hebre de Saint-Clement ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 130 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlere mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu rezidansta ayrıca atari salonu/oyun odası ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Rochefort bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu rezidans misafirlerimize 161 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x