Residence Villa Gloria

Ponente Riviera, Borgio Verezzi
Residence Villa Gloria Genel
Residence Villa Gloria Genel
Residence Villa Gloria Öne Çıkan Resim
Residence Villa Gloria Dış Mekan
Residence Villa Gloria İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Residence Villa Gloria
Viale Colombo Cristoforo, 44 Ponente Riviera, Borgio Verezzi

Borgio Verezzi bölgesindeki Residence Villa Gloria konaklamanızda, Borgio Verezzi Mağaraları ve Ramate Path ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu rezidans Caprazoppa ile 1,9 mi (3,1 km) ve Finale Ligure Beach ile 2,2 mi (3,5 km) mesafede.

Residence Villa Gloria misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu rezidansta misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Economy
Economy Stüdyo, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, Teras
Room
Basic Stüdyo, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x