Residence Villa Eva

Doğu Sicilya, Fontane Bianche
Residence Villa Eva Genel
Residence Villa Eva Öne Çıkan Resim
Residence Villa Eva Dış Mekan
Residence Villa Eva Yerinde Yemek
Residence Villa Eva Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
Residence Villa Eva
Viale dei lidi 204 int.9 Doğu Sicilya, Fontane Bianche

Syracuse bölgesindeki Residence Villa Eva konaklamanızda, Ionian Sea yakınında ve Ognina Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Fontane Bianche Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Punta Asparano Plajı ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Residence Villa Eva misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 7 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Teras
Room
Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x