Residence Viale Venezia

Valpolicella Şarap Bölgesi, Verona
Residence Viale Venezia Öne Çıkan Resim
Residence Viale Venezia Dış Mekan
Residence Viale Venezia Oda Düzeni
Residence Viale Venezia Oda Düzeni
Residence Viale Venezia Oda Düzeni
Image More +38 fotoğraf
Residence Viale Venezia
Corso Venezia, 89 Valpolicella Şarap Bölgesi, Verona

Verona (Borgo Venezia) bölgesindeki Residence Viale Venezia misafirlere Verona Üniversitesi ve Church of Santa Maria in Organo ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Verona Arenası ile 1,7 mi (2,8 km) ve Juliet'in Evi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 96 klimalı odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu rezidansta ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası (6 people)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (3 people)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (4 people)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (4 people)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (5 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x