Résidence Royal - Deluxe

Hammamet Sud
Résidence Royal - Deluxe Genel
Résidence Royal - Deluxe Genel
Résidence Royal - Deluxe Genel
Résidence Royal - Deluxe Genel
Résidence Royal - Deluxe Genel
Image More +29 fotoğraf
Résidence Royal - Deluxe
Rue Dag Hammarskjöld Hammamet Sud , Hammamet Sud

Hammamet bölgesindeki Résidence Royal - Deluxe konaklamanızda, Cape Bon ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Dar Sebastien Uluslararası Kültür Merkezi ile 14 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Yasmine Hammamet Marinası ile 4,1 mi (6,6 km) ve Pupput ile 1,8 mi (2,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 60 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odada iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca otelde alışveriş, genel oturma odası ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x